Dark Launch

This is a Dark Launch

Gmail Loading Progress Bar

HTML
<!doctype html>
<html>
<head>
    <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=UTF-8">
    <title></title>
    <style type="text/css">
    body {
        margin: 0;
        width: 100%;
        height: 100%
    }
    body,td,input,textarea,select {
        font-family: arial,sans-serif
    }
    input,textarea,select {
        font-size: 100%
    }
    #loading {
        position: absolute;
        width: 100%;
        height: 100%;
        z-index: 1000;
        background-color: #fff
    }
    .cmsg {
        margin: 1em
    }
    .msg {
        font-weight: bold
    }
    .lpb {
        margin: 2px 0;
        border: 1px solid #949dad;
        width: 300px;
        height: 0.5em;
        overflow: hidden;
        padding: 1px
    }
    #lpt {
        background: #d4e4ff;
        width: 0;
        height: 100%;
        font-size: 0
    }
    .invfr {
        position: absolute;
        left: 0;
        top: 0;
        z-index: -1;
        width: 0;
        height: 0;
        border: 0
    }
    .msgb {
        position: absolute;
        right: 0;
        bottom: 10px;
        font-size: 12px;
        font-weight: normal;
        color: #000;
        background: #fff;
        padding: 20px
    }
    </style>
</head>
<body>
    <div id="loading" style="">
        <div class="cmsg">
            <div class="msg">
            Loading user@gmail.com&hellip;
            </div>
            <div class="lpb">
                <div id="lpt" style="width: 92%;"></div>
            </div>
        </div>
        <div class="msgb" id="stb">
            Loading standard view | <a href="">Load basic HTML</a> (for slow connections)
        </div>
        <div style="clear: left;" class="cmsg" id="loadingError">
            <p style="font-size: larger; margin: 40px 0pt;">
                This is taking longer than usual.
                <a onclick="" href=""><b>Try reloading the page</b></a>.
            </p>
            <div>
                If that doesn't work, you can:
                <ol>
                    <li><a href="">Disable Labs and try again</a>.</li>
                    <li>If you're on a slow connection, try <a href="">basic HTML view</a>.</li>
                    <li>For more troubleshooting tips, visit the <a href="">help center</a>.</li>
                </ol>
            </div>
        </div>
    </div>
</body>
</html>

Comments


  1. Great.

  2. what exactly is a dark launch?

  3. @what exactly is a dark launch?
    view the source of this page